Tom Arne Borgersen og Lena Beathe Arneberg er nye Varden-redaktører.

MEDIEFOLK:

Varden ansetter to nye redaktører

To Varden-veteraner får nye oppgaver fra månedsskiftet.

Publisert Sist oppdatert

Varden har i dag ansatt Lena Beathe Arneberg som nyhetsredaktør og Tom Arne Borgersen som redaktør med ansvar for print og administrasjon, opplyser avisen i pressemelding.

– Både Lena og Tom Arne har gjort en meget solid og god jobb for Varden gjennom mange år, og jeg er svært glad for at vi har mulighet til å foreta ansettelser i så sentrale posisjoner gjennom intern rekruttering, sier sjefredaktør Tom Erik Thorsen.

Arneberg erstatter nåværende nyhetsredaktør Hege Løvdal Gulseth, som har takket ja til nye oppgaver utenfor Varden.

– Få, om noen, i Telemark har bedre journalistisk teft enn Lena. Det er hennes superkraft. Hun har et enestående blikk for hva som er en god Varden-sak og – ikke minst – hvordan den kan løses. Som frontredaktør har hun vært helt sentral i å gjøre Vardens hendelsesjournalistikk til den ledende i vårt dekningsområde. At hun nå får større oppgaver i Varden er helt på sin plass, sier Thorsen.

Som redaktør for print og administrasjon vil Borgersen ha ansvaret for Vardens papirutgave, herunder planlegging og produksjon av denne og det administrative ansvaret i Vardens redaksjon. 

– Tom Arne har lang og omfattende erfaring i Varden og er stødigheten selv. Han har en helt egen evne til å se journalistikken, menneskene og skape et samspill som får innholdet og sakene til å skinne og folka til å smile. 

Begge tiltrer 1. februar og vil inngå i Vardens ledergruppe fra samme dato. 

Rettelse: I en tidligere versjon sto det at de to redaktørene tiltrer fra årsskiftet. Det riktige er månedsskiftet januar-februar.

Powered by Labrador CMS