Forrige helgs landsmøte i Frp endte med varslingssak mot en politiker i partiet, skriver Dagbladet.

Varsel mot Frp-politiker etter nachspiel med journalister

– Vil ta ansvar for forholdet, uttaler mannen til Dagbladet.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

En mannlig Frp-politiker anklages for å ha trakassert og angrepet journalister på et nachspiel under partiets landsmøte på Gardermoen forrige helg, skriver Dagbladet fredag ettermiddag.

VG har senere samme kveld også omtalt saken.

Ifølge VG er tre journalister tilknyttet to ulike redaksjoner involvert i saken.

Den mannlige politikeren har sendt Dagbladet en uttalelse via partiet:

– Jeg fikk i meg altfor mye alkohol denne kvelden. Jeg fikk i meg mer alkohol enn at jeg hadde kontroll. Det og alt dette kan ha medført beklager jeg på det aller, aller sterkeste, uttaler mannen til avisa, og legger til at han vil ta kontakt med de involverte.

– Jeg vil ta ansvar for forholdet og har tatt kontakt med psykolog for å sørge for at jeg ikke kommer i en slik situasjon igjen. Jeg vil også samarbeide med hovedorganisasjonen fullt og helt, uttaler mannen, ifølge Dagbladet.

Partiet har bekreftet overfor både Dagbladet og VG at de har mottatt varsel/bekymringsmelding.

– Denne beskrivelsen av adferd er fullstendig uakseptabel og noe vi overhodet ikke skal ha noe av blant våre folke- og tillitsvalgte, og i partiet. Vi undersøker nå saken i samarbeid med de berørte. Saken behandles av Fremskrittspartiets hovedorganisasjon, skriver assisterende partisekretær Helge Fossum i en epost til Dagbladet.

Powered by Labrador CMS