Bildet som ligger på Instagram-kontoen til Rihanna er godt likt, men det er altså VG og deres fotograf Frode Hansen og ikke Rihannas folk som har tatt bildet.
Bildet som ligger på Instagram-kontoen til Rihanna er godt likt, men det er altså VG og deres fotograf Frode Hansen og ikke Rihannas folk som har tatt bildet.

Rihanna rappet bilde fra VG

La ut på Instagram uten kreditering til VG.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det er Frode Hansen i VG som har tatt bildet du ser over. Ikke en av Rihannas folk, selv om det er publisert på hennes Instagram-konto. Det er fra Telenor Arena i Bærum lørdag kveld. Og fotografens oppdrag var å dekke superstjernens konsert og besøk i Norge. Ifølge VG forflyttet Hansen seg fra arenaen etter konserten til hotellet Rihanna bodde på, i håp om å få flere bilder av henne. Og da oppdages det at VG ikke er de eneste som har publisert bildet.

I skrivende stund har mer enn 4.000 kommentarer blitt skrevet i anledning bildet, og flere enn 700.000 brukere har trykket liker på det. Kontoen til Rihanna har 40,8 millioner følgere.

– Når man først skal bli frastjålet noe, er det jo praktisk at det er 40,8 millioner vitner til tyveriet, sier fotosjef Gisle Oddstad i VG.

Han synes det er kjedelig at Rihanna ikke har kreditert VG eller deres fotograf og at de vil henvende seg til plateselskapet for å få dette på plass. Det synes også som om fotosjefen ikke bare opplever bildebruken som negativt.

– Og det er jo et kompliment at en artist på det nivået, med så stort fokus på det visuelle, ønsker å dele et av våre bilder med fansen, sier han.

Plateselskapet sier de vil henvende seg til management og artisten for å få på plass kreditering av bildet.

Powered by Labrador CMS