Mads Hansen og Jon Martin Henriksen skal lede «Spårtsklubben». Foto: VG.

Mads Hansen går fra TV 2 til VGTV

Skal lede «Spårtsklubben» sammen med journalist Jon Martin Henriksen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Siden 2014 har Mjøndalen-spiller Mads Hansen vært tilknyttet TV 2. Både som ekspert på kanalens fotballsendinger og i programmet «2 mot 1».

Nå melder han overgang til VGTV og skal bidra fast til programmet «Spårtsklubben» sammen med journalist og programleder Jon Martin Henriksen

Les også: Vurderer å anmelde TV 2s tafsestunt

Hansen forteller Journalisten at han valgte å takke ja til tilbudet fra VG, fordi TV 2 ikke har fotballrettigheter neste år. Samtidig kunne ikke kanalen garantere at han og Christian Gauseth fikk fortsette med programmet «2 mot 1». 

– Planen er at Jon Martin og jeg sammen skal lage «Spårtsklubben». Så blir det litt andre ting i tillegg. Dette kombinert med fotballen, sier han.

Han har vært en del å se på VGTV tidligere. Både som gjest i nettopp «Spårtsklubben», Panelet og som gjest i VGTVs sjakksending. 

– Du har jo blitt en del av mediebransjen nå, du angrer ikke på at du ikke tok en journalistutdannelse?

– Egentlig ikke. Det er jo gøy med mediebransjen og journalistikk er så mangt, men jeg er mer glad i lettbeinte kreative varianter og ikke den saklige fremstillingen. Jeg har uansett kommet langt med min markedsføringsutdannelse fra BI. Det er ikke så dumt å kunne selge litt.

Hansen vil starte fast i «Spårtsklubben» fra 2017. 

Powered by Labrador CMS