Vivi Stenberg forlater NRK til fordel for NMD.

Vivi Stenberg forlater NRK: Blir programredaktør i Nordiske Mediedager

Stjernesignering, mener NMD.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Vivi Stenberg går fra NRK og jobb som redaksjonssjef i Underholdningsavdelingen, og blir programredaktør for Nordiske Mediedager.

Det melder mediefestivalen selv i en pressemelding.

Stenberg har lang erfaring fra ulike roller fra NRK, og har blant annet produsert begge sesongene av «UXA - Thomas Seltzers Amerika» og vært prosjektleder for «Lindmo».

– Det føles nesten absurd å forlate «moderskipet» NRK og alle gode kolleger der etter så mange gode og kreative år, men dette var en drømmeutfordring jeg ikke klarte å si nei til, sier Stenberg i meldingen.

– Jeg har alltid hatt stort faglig utbytte av å delta på Nordiske Mediedager, og det å kunne bidra med å forme den møteplassen også inn i fremtiden, gleder jeg meg stort til! For en bransje som opplever så massiv konkurranse fra internasjonale aktører og plattformer, tror jeg at NMD kommer til å bli enda viktigere for nordiske journalister og innholdsskapere fremover.

– Vivi kommer med faglig tyngde, journalistisk teft, fantastisk bredde i kompetanse og erfaring - toppet med utpreget gjennomføringskraft, et internasjonalt kontaktnett og stort engasjement for fag og bransje. Jeg er godt, gammaldags kjempeglad for å få henne på laget, sier festivalsjef Guri Heftye i meldingen.

Årets utgave av mediedagene går av stabelen 10.-12. mai i Bergen.


Powered by Labrador CMS