I år har Skup-styret satt en begrensning på 660 deltagere, noe som har resultert i at de som ikke var kjappe nok til å bestille, har endt opp på venteliste.

Skup 2023

60 på venteliste til årets Skup-konferanse

– Har vært nødvendig å begrense antall deltagere i år sier daglig leder i Skup, John Bones.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det nærmer seg Skup-konferansen, og i år som i fjor er det fullbooket.

De som var tilstede under fjorårets konferanse kan sikkert huske hvor trangt det var under måltider, fest og foredrag. I fjor hadde de ingen begrensninger på antall påmeldte og endte opp med hele 750 deltagere.

I år har Skup-styret derfor satt en begrensning på 660 deltagere, noe som har resultert i at de som ikke var kjappe nok til å bestille, har endt opp på venteliste.

På den står det nå 60 navn. Det er første gang i Skup-konferansens historie at det har vært nødvendig å sette opp en venteliste.

– 750 deltagere er simpelthen for mye, derfor satt vi en begrensning på 660 i år, forteller daglig leder i Skup, John Bones, til Journalisten. Han er allerede på plass i Tønsberg, og er godt i gang med planleggingen av konferansen.

– Vi sitter med en omfattende hotellkabal og en omfattende bordkabal for festmiddagen på lørdag, forteller han.

Romkabalen blir ferdig i løpet av dagen i dag. Bones kan bekrefte at alle skal få en sms fra hotellet med informasjon om hvor de skal bo så fort den er klar.

Bordkabalen er det verre med, forteller han.

– Det har visse utfordringer for alt skal gå opp i 22, legger han til og bekrefter at det ikke blir store omveltninger i hvem deltagerne skal sitte ved siden av.

Han har en oppdatert liste med deltagere foran seg når vi snakker med han og lover at så fort noen avbestiller vil de første på ventelista få plass.

Powered by Labrador CMS