Mediefolk:

Eveline Røsholt-Hanssen (28), Alexander Sætre (27) og Anita Bakk Henriksen (36) er ansatt som nye frontsjefer i Avisa Oslo.
Eveline Røsholt-Hanssen (28), Alexander Sætre (27) og Anita Bakk Henriksen (36) er ansatt som nye frontsjefer i Avisa Oslo.

Blir Avisa Oslos nye frontsjefer

Alle kommer fra andre Amedia-aviser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

kEveline Røsholt-Hanssen (28), Alexander Sætre (27) og Anita Bakk Henriksen (36) er ansatt som nye frontsjefer i Avisa Oslo, skriver den nyetablerte Amedia-avisa i ei pressemelding.

Alle tre kommer fra andre Amedia-aviser.

Sætre har de siste årene vært frontsjef i Drammens Tidende, Røsholt-Hanssen har hatt samme stilling i Sandefjords Blad, mens Bakk Henriksen har vært nyhetsleder i Finnmark Dagblad.

Røsholt-Hanssen har også erfaring fra kk.no, Tønsbergs Blad, Vestviken 24 og Østlands-Posten, og sier hun har fått drømmejobben.

– Etter flere år i London er jeg glad i storbylivet. Å kunne få kombinere det sammen med forkjærligheten min for lokalavis blir veldig bra. Det å servere Oslo-borgerne journalistikk som griper direkte inn i hverdagen deres ser jeg fram til, sier hun, ifølge pressemeldinga.

Sætre har økonomiutdanning fra BI og en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania i Trondheim, og har også erfaring fra NTB. Han har savna ei slagkraftig lokalavis i Oslo, der han bor.

– Det blir utrolig gøy å være med på den mest spennende journalistiske satsingen i Norge på mange år. Sammen med et stort team av sultne og dyktige folk skal vi lage avisa Oslo mangler og fortjener.

Henriksen har hatt praksisplass hos Lokalavisen Frogner/St. Hanshaugen, har jobba med det egenstarta magasinet Gnist, vært en kort periode i E24 og VG, og jobba med TV hos Mastiff.

Totalt skal det ansettes 35 redaksjonelle medarbeidere i Avisa Oslo, og til nå har avisa mottatt mer enn 500 henvendelser og over 400 søknader til de utlyste stillingene.

Ansvarlig redaktør Magne Storedal er fornøyd med de kommende frontsjefene:

– De vil få en nøkkelrolle både når det kommer til å foredle vårt stoff og som vaktsjefer for vår breaking-avdeling på kvelder og i helger, sier Storedal, ifølge pressemeldinga.

Powered by Labrador CMS