Mediefolk:

Truls Sylvarnes, Maiken Svendsen og Amanda Aalerud er snart på plass i Hamar-redaksjonen.

Tre nye journalister i Hamar Arbeiderblad

– Optimismen vi ser for alt det spennende som skjer i hamarregionen er tydeligvis smittsom.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

God resultater gjør at Hamar Arbeiderblad kan utvide staben, opplyser sjefredaktør Katrine Strøm.

Tre nye journalister kommer på plass i løpet av de neste månedene:

Maiken Svendsen (27) er ansatt som HAs nye deskreporter. Hun kommer fra E24, der hun har jobbet på realtidsdesken. Svendsen har også erfaring fra Dagens Næringslivs livsstilsredaksjon, NRK Nyheter og har jobbet i flere redaksjoner i VG, blant annet Min Mote, Godt og Rampelys. Svendsen er bosatt i Hamar og starter i HA allerede 1. mars.

Truls Sylvarnes (31) er ansatt som nyhetsleder med et spesielt ansvar for at HA treffer lesere i målgrupper som er viktige for fremtiden. Sylvarnes kommer fra jobben som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Østlendingen, men har ønsket seg en annen arbeidshverdag når han flytter fra Elverum til Hamar med familien sin.

Tidligere har Sylvarnes vært digitalredaktør i Østlendingen, redaktør i nettavisa Porten.no og jobbet for TV 2-sporten.

Amanda Aalerud (24) går inn i et vikariat for en av HAs journalister som er i foreldrepermisjon. Aalerud kom til HA som praktikant fra journalistutdanningen i Stavanger, og har siden vært tilknyttet avisa som sommervikar og frilanser. Under studiene har hun også hatt praksis med lokaljournalistikk Stavanger Aftenblad og avisas ungdomssatsing Byas.

Aalerud har også studert tv-produksjon ved Danvik Folkehøgskole, og kriminologi ved Winchester-universitetet i England. I disse dager er Aalerud i ferd med å fullføre sin bachelorgrad og kommer på plass i hovedredaksjonen i løpet av mai.

– Jeg er svært fornøyd med å ha landet avtaler med tre utrolig flinke, nye folk. Optimismen vi ser for alt det spennende som skjer i hamarregionen er tydeligvis smittsom, og vi akter å jobbe hardt for å følge opp med enda bedre innhold på alle våre flater, sier sjefredaktør Strøm.

Powered by Labrador CMS