Mediefolk:

Den nye stillingen til Arne Reginiussen er i første omgang en ettårig prosjektstilling.
Den nye stillingen til Arne Reginiussen er i første omgang en ettårig prosjektstilling.

Arne Reginiussen blir direktør for nye medier i Amedia

– Jeg er utrolig glad for å ha fått denne muligheten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Arne Reginiussen (37) får igjen nye oppgaver i Amedia. Nå er han ansatt som direktør for nye medier, skriver konsernet i en pressemelding.

Han får med dette overordnet ansvar for nysatsingene Avisa Oslo og Nidaros, Bodø Nu, Rana No og Vefsn No. I tillegg skal stillingen ha ansvar for videre utvikling av nye medieposisjoner i konsernet, skriver Amedia.

– Jeg er utrolig glad for å ha fått denne muligheten. Startupen vi gjorde i Nidaros i fjor var utrolig lærerik og spennende. Det å få jobbe med nye satsingsområder i Amedia sentralt gleder jeg meg veldig til, sier Reginiussen ifølge pressemeldingen.

Nå kommer han fra stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedias mediehus i Finnmark. Han har tidligere hatt samme stilling i Nidaros.

– Det å ha fått være med på oppbyggingen av iFinnmark siden 2015 har til tider knapt kjentes ut som en jobb. Det har vært utrolig artig og jeg kommer til å savne folkene veldig mye, men denne jobben er så spennende at det var umulig å ikke gå for den, sier han.

Stillingen rapporterer til Gisle Torheim, visekonsernsjef og konserndirektør for økonomi, finans og strategi.

– De nye mediehusene har allerede fått en god start, samtidig som vi har høye ambisjoner for fortsatt vekst. Siden disse titlene er på et annet sted i utviklingen enn våre etablerte mediehus, har de også en del andre behov. For å sikre best mulig oppfølging og læring på tvers, samler vi dem nå i en felles enhet. Arne har en unik bakgrunn fra iFinnmark og Nidaros, og vi er glad for å kunne bruke hans erfaring, entusiasme og energi på tvers av alle disse mediehusene, sier Torheim.

Stillingen er i første omgang en ettårig prosjektstilling. Reginiussen tiltrer umiddelbart i stillingen. Redaktør Stian Eliassen blir konstituert som ansvarlig redaktør i avisene i Finnmark, mens salgssjef Anders Nesse blir konstituert som daglig leder.

Powered by Labrador CMS