De siste 11 årene har Lisbeth Skøelv jobbet for magasinet Tara. Nå blir hun reportasjeleder i Norsk Ukeblad.

Mediefolk:

Lisbeth Skøelv er ansatt som ny reportasjeleder i Norsk Ukeblad

– Vi er sikre på at hun vil være med å løfte Norsk Ukeblad til nye høyder i fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

1. august starter Lisbeth Skøelv som ny reportasjeleder i Norsk Ukeblad, skriver Story House Egmont i en pressemelding.

– Jeg brenner for reportasjer som rører, inspirerer og engasjerer leserne. Og blir de også litt klokere av å ha lest sakene, er det en nydelig bonus. Norsk Ukeblad har alltid vært sterke i dette segmentet, sier Skøelv i pressemeldingen.

Skøelv har 26 års fartstid som journalist, de siste 11 årene i magasinet Tara. Hun har også vært innom Nordlys, Budstikka, Aller, og i rollen som redaksjonssjef i magasinet Woman. Nå ser hun frem til å prøve seg hos det som til nå har vært konkurrenten.

– Det blir spennende å jobbe med en så tradisjonsrik merkevare som Norsk Ukeblad, i et stort og fremoverlent mediehus som Story House Egmont. Jeg har ikke tenkt å revolusjonere et produkt som Norsk Ukeblad, som har hatt en så sterk posisjon hos leserne i 90 år, men jeg vil gjerne være med på å sette mitt preg på innholdet, sier hun.

Redaktør i Norsk Ukeblad, Trine Rasmussen, er svært fornøyd med ansettelsen, og ser frem til å få den erfarne reportasjelederen på plass.

– Lisbeth har en lang rekke av ideer til gode og sterke saker som vil passe rett inn i vår målgruppe. Og vi er sikre på at hun vil være med å løfte Norsk Ukeblad til nye høyder i fremtiden, sier Rasmussen.

Powered by Labrador CMS