Thomas Valkvæ Hollevik Olsen (93) blir gratulert av Stefan Zakariassen Espeland (t.v.) etter en scoring mot Hviterussland i desember i fjor. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Thomas Valkvæ Hollevik Olsen (93) blir gratulert av Stefan Zakariassen Espeland (t.v.) etter en scoring mot Hviterussland i desember i fjor. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

– Ishockeygutta er et av Norges mest populære landslag. Vi gleder oss til å vise lagets kamper på VG+

Skal vise ishockeyguttas privatlandskamper.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norges herrelandslag i ishockey blir framover å se på VGs plattformer. Mediehuset har også planer om å følge laget tett under samlingene.

VGs avtale med Norges Ishockeyforbund (NIHF) gir avisen rettighetene til å vise norske privatlandskamper på herresiden i 2019 og 2020.

– Ishockeygutta er et av Norges mest populære landslag. Vi gleder oss til å vise lagets kamper på VG+, og det er spesielt gøy at det starter med «idrettserkefiende» og storebror Sverige, sier Aslân Farshchian, som er nyhetssjef premium i VG-sporten.

VG opplyser i en pressemelding at de skal «leve tett på landslagsspillerne og rapportere i dokumentarisk form fra garderober, hotellrom og på privaten».

– Som ishockeypresident er jeg opptatt av åpenhet rundt idretten og profilene våre, og jeg tror dette samarbeidet med VG på en god og spennende måte vil vise kvalitetene til hockeyen. Jeg sier ofte at noe av det jeg er mest stolt over i vår idrett, er «garderobekulturen». Og nå lar vi VG ta oss alle med inn i garderoben, sier NIHF-president Tage Pettersen.

Norges neste landskamp er mot Sverige i Östersund torsdag 11. april. Den er en del av en nordisk turnering. Lagene møtes på nytt to dager senere samme sted. Norge skal også spille mot Finland og Danmark.

Powered by Labrador CMS