Jan Stian Vold overtar etter Eivind Fiskerud som utviklingsredaktør i BT.

MEDIEFOLK:

Bergens Tidende har ansatt ny utviklingsredaktør

- Jeg kan ikke tenke meg en mer motiverende jobb, sier Jan Stian Vold.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jan Stian Vold er ansatt som utviklingsredaktør i Bergens Tidende, skriver avisen i en pressemelding. 

– Jeg kan ikke tenke meg en mer motiverende jobb enn denne og gleder meg stort til å ta fatt. Farten i bransjen kjennes ekstra høy om dagen, sier Vold i pressemeldingen.

– Min ambisjon er at Bergens Tidende fortsatt både skal matche tempoet og være helt i front så ofte som mulig. Da må vi lage medieprodukter brukerne våre trenger, liker og benytter seg av. Jeg ser frem til å jobbe sammen med hele kobbelet av flinke BT-folk for å få til dette. 

Han overtar etter Eivind Fiskerud som går over i ny stilling som prosjektleder i Schibsted der han skal jobbe med KI-utvikling i redaksjonene. 

Vold har jobbet i BT siden 2001, da han begynte som vikar. Han ble fast ansatt i 2003 som journalist, og ble i 2005 vaktsjef for bt.no og 2007 som utgavesjef for web. I 2014 ble han nyhetsredaktør og var det frem til januar 2020.

De siste tre årene har Vold jobbet som prosjektleder for redaksjonelle produkter, der han har utviklet nye tjenester som Boligroboten, Bedriftsroboten og diverse annet. 

Han ledet også Statsraad Lehmkuhl-prosjektet, som vant den globale INMA-prisen nå i vår. 

Vold har også en MBA i strategisk ledelse.

– Jan Stian er kort oppsummert svært solid både når det gjelder innovasjon, utvikling og redaksjonell ledelse. Jeg er trygg på at han kommer til å gjøre en fantastisk jobb for BT, sier sjefredaktør Frøy Gudbrandsen.

Powered by Labrador CMS