Bjørn Erik Larsen har vært tilknyttet Bergens Tidende siden 1996. Nå har han fått stilling som fotosjef i avisen.

MEDIEFOLK:

Bjørn Erik Larsen er ansatt som fotosjef i Bergens Tidende

– Han har de beste forutsetninger å lede arbeidet med å videreutvikle den visuelle journalistikken i BT, sier nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bjørn Erik Larsen er ansatt i jobben som leder for foto i Bergens Tidende (BT), skriver avisen i en pressemelding. Han vil få ansvar for avisens foto- og videojournalistikk og 11 fotografer.

– BT har en sterk posisjon for det dokumentariske reportasjebildet, og har utrolig dyktige fotografer som det er en fryd å jobbe med. Det å lede denne flinke gruppen, ser jeg veldig frem til. Jeg gleder meg til å se hva vi skal få til i fremtiden, sier Larsen i pressemeldingen.

Larsen har vært tilknyttet BT 1996. Han startet sin karriere som frilanser i Adresseavisen. Siden ble han vernepliktig fotograf i Forsvarets forum, og flyttet deretter til Bergen og jobbet for VG mens han også studerte informatikk ved UiB.

Han jobbet lenge som frilanser for VG, BT, NTB og en rekke magasiner. Etter to årsvikariater, ble han fast ansatt i BT i 2015. Han har hatt ulike roller i BT, blant annet multimediajournalist, produsent og fotograf.

Nyhetsredaktør Trond Olav Skrunes er glad for å ansette en så kompetent fotosjef.

– Bjørn Erik er en erfaren og dyktig fotojournalist og han har tidligere vikariert i nettopp denne rollen. Han er foto- og videofaglig sterk, har stor gjennomføringskraft og er også teknisk meget kompetent, sier han og legger til:

– Han har de beste forutsetninger å lede arbeidet med å videreutvikle den visuelle journalistikken i BT. Vi er veldig glad for at han vil ta på seg denne viktige lederoppgaven

Powered by Labrador CMS