BA og sjefredaktør Guro Valland feirer ny abonnentrekord med kakefest i redaksjonen.
BA og sjefredaktør Guro Valland feirer ny abonnentrekord med kakefest i redaksjonen.

Brann-feber utløste abonnentrekord for BA

– Jeg blir imponert hver eneste dag over gjengen i BA, men nå er jeg ekstra stolt.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er så fenomenalt bra for hele BA, sier ansvarlig redaktør og administrerende direktør Guro Valland i gledesstrålende pressemelding fra Bergensavisen.

Der slås det fast at avisa aldri har hatt flere betalende abonnenter: 28.623 er ny rekord. 

Valland konkluderer med at BA-laget lykkes med det de ønsker å få til:

– Det handler om å lage innhold som er nært og relevant for flest mulig, samtidig som vi graver oss ned i sakskomplekser som fører til konsekvenser. Jeg blir imponert hver eneste dag over gjengen i BA, men nå er jeg ekstra stolt.

Hun peker på satsing på helse- og næringslivsjournalistikk, video- og meningsinnhold samt nye spaltister og ny politisk redaktør, men én engasjert gruppe abonnenter har vært tungen på vektskålen:

Brann-fans som vil se direktesendt fotball via Amedia-plattformen Direktesport. Branns bortemøte mot Arouca i Portugal var utløsende for rekorden, forteller Valland.

– BA skal være tettest på Brann, også på veien mot Europa. En del av abonnementsveksten kommer dermed fra Brann-fans, så de vil jeg rette en stor takk til. Og så håper jeg fansen holder koket oppe også som BA-abonnenter, for vi har ingen planer om å senke farten i dekningen av Brann, sier redaktøren i meldingen.

Powered by Labrador CMS