Sjefredaktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet kommer ikke til å levere anmeldelse mot listetoppen i Fremskrittspartiet.

Dagbladet anmelder ikke Frp-listetopp etter landsmøte-nachspielet

– Vi vil følge opp saken videre i samråd med vår medarbeider, sier Alexandra Beverfjord.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet anmelder ikke Frps listetopp etter nachspielet på partiets landsmøte. Nettavisen vil bruke mandagen til å vurdere hva de gjør.

– Oppførselen var uakseptabel. Vi kommer ikke til anmelde forholdet, men vi vil følge opp saken videre i samråd med vår medarbeider.

Det sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet til NTB, etter flere hendelser på et hotellrom etter Frps landsmøte på Gardermoen forrige helg. Flere journalister fra Nettavisen og Dagbladet var til stede på nachspielet.

Nettavisen vurderer

Sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, er fortsatt ikke sikker på om de vil anmelde saken.

– Vi har ikke bestemt oss ennå. I løpet av dagen vil vi snakke med alle involverte og vurdere om en anmeldelse av politikeren er aktuelt, sier Stavrum til NTB mandag morgen.

– Vi ser på dette som alvorlig sak. Det som skjedde er helt uholdbart av en ledende politiker, sier han.

Frp har også valgt å opprette sak mot politikeren. Som følge av hendelsen risikerer politikeren å bli kastet ut av partiet.

– Jeg registrerer at både partiet og politikeren selv ser alvorlig på det som skjedde, sier Stavrum.

Sykmeldt

Listetoppen har selv sagt i en kommentar til Dagbladet at han fikk i seg mer alkohol enn han tålte og beklaget hendelsene på det sterkeste.

– Jeg vil ta ansvar for forholdet og har tatt kontakt med psykolog for å sørge for at jeg ikke kommer i en slik situasjon igjen. Jeg vil også samarbeide med hovedorganisasjonen fullt og helt.

Han er også sykmeldt på nåværende tidspunkt.

– Han er sterkt preget og angrer på situasjonen, først og fremst fordi han tenker på de berørte, skriver assisterende generalsekretær Helge Fossum i Frp i en tekstmelding til Aftenposten.

Powered by Labrador CMS