Eivor Jerpåsen er ansatt i en nyopprettet stilling som redaksjonell produktdirektør.

MEDIEFOLK:

Eivor Jerpåsen blir redaksjonell produktdirektør i Amedia

– I årene som kommer blir produktutvikling helt avgjørende for at Amedia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Eivor Jerpåsen er ansatt i en nyopprettet stilling som redaksjonell produktdirektør, og blir ansvarlig for Amedias redaksjonelle produktutvikling, skriver Amedia i en pressemelding.

Jerpåsen kommer fra rollen som direktør for innholdsutvikling i Amedia.

– I Eivor Jerpåsen får vi en leder med stødig publisistisk hode som både kjenner Amedia-avisenes lokale strategier, hverdag og behov, og som har erfaring med innsiktsbasert produktutviklingsmetodikk. Hennes publisistiske erfaring blir særlig viktig for å sikre at produktutviklingen vår skjer i tråd med og styrker redaktørinstituttet, sier nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring i pressemeldingen.

Jerpåsen har bakgrunn som journalist og nyhetsleder i Amedia-avisene Solabladet, Bygdebladet, Sandefjords Blad og Tønsbergs Blad. Hun har også hatt ulike fag- og lederroller i Amedia innholdsutvikling.

– I årene som kommer blir produktutvikling helt avgjørende for at Amedia og Amedias redaksjoner skal nå de offensive målene vi har satt oss, og for at vi skal nå ut til nye lesere og målgrupper. Derfor gleder jeg meg veldig til denne nye utfordringen, og er glad jeg fortsatt skal jobbe tett med både redaksjonene og innholdsutvikling i tiden som kommer, sier Jerpåsen.

Amedia utlyser stillingen som direktør for innholdsutvikling umiddelbart. Jerpåsen vil etter planen stå i rollen som leder for innholdsutvikling inntil ny leder er på plass.

Powered by Labrador CMS