Åge Hareide går i gang som ekspertkommentator på radio allerede når Norge tar imot Sverige søndag.

Fotballkommentator

Åge Hareide blir NRK-ekspert under Qatar-VM

Starter som ekspertkommentator allerede førstkommende søndag.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Åge Hareide styrker NRKs fotballsatsing. Den tidligere landslagssjefen for Norge og Danmark blir en del av kanalens VM-sendinger på tampen av året.

Hareide-ansettelsen kommer fram i en pressemelding fra NRK. Han går i gang som ekspertkommentator på radio allerede når Norge tar imot Sverige i nasjonsligaen søndag.

I november og desember skal Hareide dele sin erfaring og ekspertise når NRK sender VM-kamper fra Qatar. Kanalen deler på mesterskapet sammen med TV 2.

– Fotball-VM har alltid vært høydepunktet mitt foran TV-skjermen. Nå ser jeg fram til å jobbe for NRK med all kunnskapen om formidling av sport som finnes der, sier Hareide og legger til:

– Når det er sagt. så skulle VM selvsagt aldri vært arrangert i Qatar. Det er viktig for meg at NRK har vært tydelige på at vi vil fortsette å ha et kritisk blikk på VM-arrangøren, parallelt med at vi skal formidle fotballen derfra.

Hareide har en lang fotballkarriere, både som spiller og trener, å vise til. Han har vunnet en rekke titler som klubbtrener og vært landslagssjef for Norge (2004-08) og Danmark (2016-20).

Powered by Labrador CMS