Filter Nyheter og redaktør Harald S. Klungtveit jobber med å få ferdig sin første papirutgave.

Filter Nyheter lanserer papirmagasin for å styrke økonomien

Jobbet på spreng i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Samtidig som vi i Filter Nyheter nå leverer viktig og forklarende journalistikk om korona-krisen hver dag og gjør den tilgjengelig for alle, rammes vi dessverre selv av den økonomiske delen av denne ekstreme situasjonen, skriver ansvarlig redaktør Harald S. Klungtveit på Facebook.

Et tiltak for å bedre økonomien, skriver redaktøren, er å lansere et månedlig papirmagasin. Klungtveit forteller videre at dette er noe de har puslet med en stund, men at de nå har kastet seg rundt for å få første utgave i havn.

Hovedeier Even Aas-Eng bekrefter dette i et annet Facebook-innlegg.

Han skriver:

– De siste månedene har Filter jobbet med et prosjekt for å kunne gi noe tilbake til dem som støtter vår viktige journalistikk, men plutselig ble dette prosjektet eksistensielt for oss. Derfor har vi gjennom helgen jobbet på spreng for å lansere Filter Magasin!

Videre skriver Eng:

– Redaksjonen bruker nå alle ressurser på å dekke korona-krisen. De bringer viktig informasjon til leserne og vi gjør det helt gratis. I tillegg har vi tilgjengeliggjort all vår journalistikk gratis for andre medier som ønsker å publisere den. Nå ber vi om din hjelp slik at vi kan fortsette dette arbeidet og unngå permitteringer.

Powered by Labrador CMS