Guri Heftye lover at det vil dukke opp alt fra nordiske redaktører til internasjonale serieskapere i den nye podkasten «Heftye møter flinke folk».

Festivalsjefen er klar med «Dr. Pedersens diagnose»

I dag lanserer Nordiske Mediedager sin nye podkast.

Publisert Sist oppdatert

1. til 3. mai er det klart for Nordiske Mediedager (NMD). Men allerede nå starter oppvarmingen. I dag lanseres podkasten «Heftye møter flinke folk».

I podkasten møter festivalsjef Guri Heftye sentrale medieprofiler fra både inn- og utland.

– Vi ønsker å gi lytterne en skikkelig dose inspirasjon og faglig innsikt fra noen av de flinkeste folka i vår bransje, sier Heftye i en pressemelding.

Som konferansen vil også podkasten spenne bredt når det kommer til gjester og tematikker, ifølge Heftye.

– NMDs venner er et mangfoldig fellesskap som vi har en unik tilgang til. Endelig skal vi bruke det eksklusive nettverket vårt og forsøksvis gi mediefolket innsiktsfulle samtaler om relevante temaer gjennom hele året. Tanken er å gi plass til toneangivende medieprofiler og snakke om ting som gir næring og læring, forteller Heftye.

I podkasten lover hun at lytterne vil komme tett på alt fra nordiske redaktører til internasjonale serieskapere.

– Vi starter sesongen med episoden «Dr. Pedersens diagnose», der VG-topp og bransjeveteran, Torry Pedersen gir oss en status på bransjen, deler egne erfaringer og spår om veien videre for norske mediehus.

Resten av gjestelisten våren 2024 beskriver hun som en herlig miks av faglig kløkt:

– Vi snakker om prestasjonskultur med stjerneregissør i elitedivisjonen, Marit Moum Aune og vi får rapport fra det politisk turbulente England i møte med politisk redaktør i The Guardian, Pippa Crerar. Vi diskuterer «Det hersens mangfoldet» med Schibsteds Head of Diversity, inclusion and belonging, Sumeet Singh, og vi snakker mat og manus med vår favorittdanske, Adam Price. Om alt går etter planen gjester også skuespiller og aktivist Cynthia Nixon oss, kjent fra legendariske «Sex and The City» og HBO-suksessen «The Gilded Age».

Podkasten produseres av Både Og, og støttes av Fritt Ord.Powered by Labrador CMS