Journalist Roar Wiik (til venstre) blir en del av regiondirektør Hans Christian Hanssons team i NHO Nordland

MEDIEFOLK:

Forlater Bodø Nu for jobb i NHO

– Byr på nye utfordringer og nye oppgaver enn det jeg har hatt som journalist.

Publisert

Journalist Roar Wiik (30) i lokalavisen Bodø Nu blir det nyeste tilskuddet til teamet i NHO Nordland, hvor han til våren starter som kommunikasjonsrådgiver, skriver NHO Nordland i en pressemelding. 

– Rollen i NHO Nordland byr på nye utfordringer og nye oppgaver enn det jeg har hatt som journalist. Samtidig får jeg jobbe med tematikk som opptar meg og jeg får være med på å bidra til at Nordland blir et enda bedre sted å drive næringsvirksomhet i, noe som er et meningsfullt oppdrag. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Wiik.

I NHO får han ansvaret for å kartlegge partiprogrammene og utarbeide strategiske kommunikasjonsplaner i oppkjøringen til stortingsvalget høsten 2025.

– Vi er svært glade for at Roar har takket ja til å bli en del av et allerede sterkt team i NHO Nordland. Hans evne til å forstå det private næringslivet, kombinert med en jordnær tilnærming, gjør ham til en ideell kandidat. Jeg føler meg trygg på at han vil komme godt overens med de ulike aktørene som vi samarbeider med, sier regiondirektør Hans Christian Hansson

Powered by Labrador CMS