Mediefolk:

Tarjei Leer Salvesen har sagt opp stillingen i Fædrelandsvennen.

Tarjei Leer-Salvesen forlater Fædrelandsvennen

Innsynsspesialisten blir frilansjournalist.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Journalist og forfatter Tarjei Leer-Salvesen har sagt opp jobben i Fædrelandsvennen, og går på forsommeren over til en tilværelse som frilansjournalist.

Salvesen har engasjert seg for pressens og allmennhetens rett til innsyn i en årrekke, og har etter hvert gitt ut flere bøker om innsynsarbeid og journalistisk metode.

Nå ser han for seg mer reising, og jobbing med prosjekter som kan ligge utenfor formatet til Fædrelandsvennen og kanskje utenfor landegrensene.

– Jeg har tidligere jobbet med internasjonale spørsmål i flere redaksjoner, og har interesser den veien som er vanskelig å jobbe med i en regionsavis. Og så går jeg inn i en ny livsfase, nå som mitt yngste barn har flyttet hjemmefra. Jeg ser en sjanse til å reise mer igjen og ta opp de interessene der, sier Leer-Salvesen til Journalisten.

«Det blir en myk overgang, og jeg kommer til å bidra i Fædrelandsvennen også etter at jeg slutter som fast ansatt på forsommeren. Jeg blir altså frilanser igjen. Men en fevenn kommer jeg alltid til å være», skriver han selv i et Facebook-innlegg fredag.

Powered by Labrador CMS