– Vi skal få fram de spennende og positive tingene som skjer i Hustadvika, men også skrive om det som kan bli bedre, sier Hilde Kvammen.

MEDIEFOLK:

Henter Kulingen-redaktør til nylansert lokalavis

Hilde Kvammen blir ansvarlig redaktør i Hustadvikingen.

Publisert Sist oppdatert

Den nye lokalavisa Hustadvikingen.no, som lanseres 1. august, vil være dedikert til å dekke lokale nyheter og hendelser i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal. 

Den ferske avisa har hentet inn Hilde Kvammen til rollen som ansvarlig redaktør, melder konsernet Tvisyn i en pressemelding. 

Hun kommer fra stillingen som redaktør i Kulingen på Nord-Helgeland, hvor hun har vært siden 2018. Nå har hun imidlertid flyttet hjem til Hustadvika for å starte ny avis. 

– Det er en kjempemulighet å få starte en helt ny avis. Det er kjempespennende, sier Kvammen i pressemeldingen. 

Ved lansering blir Hustadvikingen den eneste lokalavisa i området.

– Vi skal skrive saker som får folk til å snakke over kjøkkenbordet hjemme. Saker som engasjerer folk, og vår viktigste oppgave blir å plukke opp nyheter og å lage nyheter fra befolkningens eget perspektiv, sier Kvammen.

Robin Røkke og hans mediekonsern Tvisyn står sammen med Kvammen bak etableringen. Fra før av driver konsernet avisene ØyBlikk, Vestnesavisa, Avisa Lofoten, Malviknytt og Midsundingen.

– Nå mer enn noensinne er det viktig med sterk lokaljournalistikk som kan bringe samfunnet tettere sammen, sier Røkke i pressemeldingen og legger til:

– Vi ser fram til å tjene Hustadvika med troverdig og engasjerende journalistikk.

Powered by Labrador CMS