Mediefolk:

Jacob Andersen og Ragnhild Aarø Njie har fått fast jobb i Kampanje.

Kampanje ansetter to journalister

Og bytter navn.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kampanje bytter navn fra Kampanje Forlag AS til Kampanje Media AS, og ansetter samtidig to journalister: Ragnhild Aarø Njie og Jacob Andersen, skriver selskapet i en pressemelding.

- Aarø Njie og Andersen er to unge og sultne journalister som vi forventer oss veldig mye fra fremover og som skal styrke oss både på medie- og på markedsføringsfeltet. De to er allerede godt i gang og vi er i dag godt rustet til å forsvare vår nummer én-posisjon, sier ansvarlig redaktør Knut Kristian Hauger ifølge pressemeldingen.

Aarø Njie har jobbet i Dagbladet, Aftenposten, NRK Nyheter og Dagens Næringsliv. Andersen er nylig utdannet medieviter etter studier på Universitetet i Oslo og University of California i Berkeley.

– Etter å ha jobbet i mange av de store norske mediehusene, vil det bli spennende å kunne bruke kompetansen jeg har med meg til å lage utfordrende og kritisk journalistikk om mediebransjen, sier Njie ifølge pressemeldingen.

– Å få bli en del av bransjens viktigste arena for nyheter og journalistikk er utrolig spennende og jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med redaksjonen og resten av den dyktige gjengen i Kampanje Media, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS