Kent Roar Nybø er snart klar for nye lederoppgaver.
Kent Roar Nybø er snart klar for nye lederoppgaver.

MEDIEFOLK:

Kent Roar Nybø blir eneleder i Jærbladet

– Takknemlig for tilliten.

Publisert Sist oppdatert

Kent Roar Nybø (35) fra Sola er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Jærbladet på Bryne, skriver Amedia i en pressemelding.

Han begynner i jobben 1. august.

Nybø er i dag konstituert ansvarlig redaktør og daglig leder i Gjesdalbuen, og har tidligere hatt en tilsvarende stilling i Lofot-Tidende og Bodø Nu. 

Nybø har en bachelorgrad i journalistikk fra Universitetet i Stavanger og et årsstudium i digital medieproduksjon fra Høgskolen i Hedmark. 

– Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i Jærbladet. Avisa er viktig for mange og har et stort digitalt potensial, sier Nybø i pressemeldingen.

– Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger, og vil samtidig rose journalistene i Gjesdalbuen for innsatsen som de har lagt ned i år. Det har vært et fint sted å være, legger han til.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal i Jærbladet legger til:

– Nybø har dokumenterte resultater med digital vekst i tidligere lederroller i flere av Amedias aviser. Han er en dyktig og trygg publisist, med gode evner til å sette tydelig retning og bygge et godt lag.

Powered by Labrador CMS