Kjersti Løken Stavrum. Foto: Birgit Dannenberg

Stavrum forlater Aftenposten

Går til kommunikasjonsavdelingen i NHO.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter åtte år i Aftenposten forlater Kjersti Løken Stavrum avisen i slutten av november. Da flytter hun arbeidsplass til Middelthuns gate på Majorstuen hvor hun tar fatt på jobben som avdelingsdirektør for kommunikasjon og egne kanaler.

– Det betyr at jeg skal bidra til å utvikle og styrke kommunikasjonen i NHO, og da særlig opp mot NHOs medlemmer, sier Stavrum til Journalisten.

Hun sier at det også da er naturlig at hun går av som leder i Oslo redaktørforening. Men først skal hun være med på å sy sammen den nye organisasjonen i Aftenposten.

Stavrum har arbeidet i avisen i to runder. Første runde varte i nesten ti år, denne i åtte. Hun har også vært sjefredaktør i KK og programleder i TV-kanalen FEMs Studio 5. Stavrum er også varamedlem i Stiftelsen Tinius.

En fest

De siste sju årene har hun ledet A-magasinet og da Hilde Haugsgjerd tok over som toppsjef i Aftenposten, fikk Stavrum også ansvaret for Aften.

– Det har vært en fest å få lov til å starte opp A-magasinet, og det har vært en fest å få bygge opp OsloBys første tid. Og så har det ikke minst vært et kick å få jobbe med folkene i Aftenposten.

– Jeg fikk jobbtilbud samme dag som A-magasinet hadde rekordtall, så jeg gir meg på et godt tidspunkt og jeg er klar for å bryne meg på noe nytt.

– Hvordan var det å være med på avgjørelsen om å avvikle Aften som selvstendig avis?

- Det var veldig nostalgisk. Selvfølgelig. Men det var en veldig fornuftig beslutning.

Powered by Labrador CMS