En utvalgt journalist vil i fremtiden kunne reise verden rundt for å dekke Taylor Swifts karriere.

Ledig stilling går viralt: Avis søker Taylor Swift-korrespondent

Ønsker kreativ og energisk journalist. 

Publisert Sist oppdatert

Den amerikanske artisten Taylor Swift stakk av med ni priser under tirsdagens MTV Video Music Awards. 

Prisdrysset er den siste i en rekke av suksesser for stjernen, som har slått flere strømme- og salgsrekorder i de siste årene.

Swifts popularitet sørger for mye medieomtale, og nå kan stjernas gjøren og laden bli levebrødet til én utvalgt journalist. 

Korrespondentstilling

Det er Gannett-eide USA Today og Nashville-avisa The Tennessean som nå søker etter en reporter som kun skal jobbe med å dekke Taylor Swift-stoff. 

Det skriver The Daily Beast

I utlysningen etterlyser man en journalist med videokompetanse, som har minst fem års erfaring, og som er villig til å reise internasjonalt. Stillingen går nemlig også ut på dekke Swifts fanbase og innvirkning på populærkulturen i forbindelse med den kommende turnéen. 

Kreativ og energisk

Kandidaten som søkes til jobben som Swift-korrespondent må være en «kreativ og energisk» journalist, heter det i utlysningen. 

Journalisten må også være «i stand til å fange spenningen rundt Swifts pågående turné og kommende albumutgivelse, samtidig som den gir en gjennomtenkt analyse av musikken og karrieren hennes». 

Ifølge The Daily Beast har ikke Taylor Swift kommentert saken, men USA Today-direktør Kristin Roberts har kommet med en uttalelse der hun forteller at konsernet er fast bestemt på å levere essensiell journalistikk til millioner av lesere, seere og lyttere over hele USA. 

– Og det inkluderer å gi publikum innholdet de higer etter, sier Roberts til nettavisa.

Ifølge utlysningen må man ikke ha Tennessee som arbeidssted, så lenge man er basert i USA (utenom Alaska eller Hawaii).

Powered by Labrador CMS