Magnus Aabech får nye oppgaver i DN de neste 12 månedene.

MEDIEFOLK:

Magnus Aabech blir konstituert utviklingsredaktør i DN

Tar over for Tinna Gudmundsdottir.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagens Næringsliv (DN) har ansatt Magnus Aabech (40) som konstituert utviklingsredaktør i 12 måneder, skriver avisen i en pressemelding.

Han tar over for Tinna Gudmundsdottir, som fra 15. mars er konstituert som produkt- og strategidirektør i DN-eier DN Media Group (tidligere NHST Media Group) i ett år.

Aabech skal nå lede DNs utviklingsavdeling. Han kom til DN fra Amedia i november i fjor. Siden da har han vært redaksjonell utviklingssjef.

Han begynte i stillingen som konstituert utviklingsredaktør onsdag 15. mars.

– Jeg er blitt veldig godt mottatt i DN og gleder meg til både å lede den flotte gjengen i utviklingsavdelingen og samarbeide tettere med de andre områdene på huset. Vi har mye spennende på gang, som skal gi enda bedre brukeropplevelser på DNs digitale flater, sier Aabech i pressemeldingen.

Aabech har bakgrunn som journalist, vaktsjef og sportsredaktør i NTB, der han ble redaktør i utviklingsavdelingen i 2017. I 2021 begynte han i Amedia som produkteier for datastøttet journalistikk og innholdstjenester.

– I løpet av sin korte tid i DN har Magnus imponert med stor gjennomføringskraft og evne til å løfte DNs journalistikk digitalt. Vi tror dette blir veldig bra, sier DN-redaktør Gry Egenes.

Powered by Labrador CMS