– Viaplay har mange store og spennende rettigheter, sier Malin Jørnholt.

MEDIEFOLK:

Malin Jørnholt går fra NRK til Viaplay

Skal jobbe både foran og bak kamera.

Publisert Sist oppdatert

Viaplay har ansatt NRK-journalist Malin Jørnholt i en kombinert stilling som vaktsjef, anker og reporter, skriver medieselskapet i en pressemelding.

Sportssjef i Viaplay, Kristian Oma, er fornøyd med det nye tilskuddet i sportsavdelingen.

– Malin er ansatt som vaktsjef på våre største rettigheter, men kommer garantert til å dukke opp også på skjerm i flere sammenhenger. Hun fremstår som både ambisiøs, prinsippfast – og sulten. I tillegg har hun noe av det vi er mest avhengige av for å være mest mulig skodd for det som venter, nemlig bred og fleksibel mediekompetanse.

Jørnholt starter i sin nye stilling i oktober.

– Viaplay har mange store og spennende rettigheter, og jeg synes de har vært skikkelig gode på å forvalte de rettighetene de har, sier Jørnholt - som legger til at det blir vemodig å forlate NRK.

– Jeg er enormt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i de til sammen syv årene jeg har vært i NRK. Jeg har fått dra på en rekke mesterskap og jobbet med mange av de flinkeste og hyggeligste folka i bransjen. Det føles både litt skummelt og vemodig å slutte i NRK, men samtidig ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer i Viaplay.

Powered by Labrador CMS