Ifølge daglig leder i Unite og utviklingsdirektør i Mentor Medier, Francis Lundh, kan det også bli snakk om flere aviser.

Lokalaviser

Mentor Medier inngår avtale med lokalaviser

Avisene Vest-Telemark blad, Os & Fusaposten, Hordaland Folkeblad, Firda Tidend, Grenda, Suldalsposten og Tysnes inngår avtale med Mentor Medias nye tech-selskap. 

Publisert Sist oppdatert

En rekke aviser som tidligere har hatt samarbeid med Polaris Media inngår avtale med Mentor Mediers nye tech-selskap «Unite». 

Det melder de selv i en pressemelding. 

Avisene det i første omgang er snakk om er Vest-Telemark blad, Os & Fusaposten, Hordaland Folkeblad, Firda Tidend, Grenda, Suldalsposten og Tysnes.

 Ifølge daglig leder i Unite og utviklingsdirektør i Mentor Medier, Francis Lundh, kan det også bli snakk om flere aviser. 

Unite skal sammen med sammen med Mediaconnect og Labrador CMS levere helt nye løsninger. Avisene vil få tilgang til ny teknologi innen brukerbetaling, innlogging, apper og kundereiser, i tillegg til abonnementssystemer.

- Vi synes det er kjempespennende å samarbeide med så solide lokalaviser, og ser frem til å gi dem et godt, teknologisk hjem. Sammen med vårt eget søsterselskap Mediaconnect og Labrador CMS kommer de til å få meget konkurransedyktige løsninger, sier Lundh i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS