Ny konsernsjef: Per Magne Tveiten

Her er den nye Mentor-sjefen

Styret i Mentor Medier har ansatt Per Magne Tveiten (46) som konsernsjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tveiten er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han har vært konstituert i stillingen siden 1. januar i år. Tveiten har lang fartstid fra mediebransjen, og tidligere hatt flere stillinger i Mentor Medier. Han har vært i Orkla Media i en periode, og har også vært administrerende direktør i Mediaconnect i seks år.

Tveiten overtar etter Helge Simonnes, som nå er sjefredaktør og administrerende direktør for Vårt Land.

Mentor Medier eier mediehusene Vårt Land, Dagsavisen og Rogalands Avis, den svenske avisen Dagen, samt en del andre medievirksomheter.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått en så dyktig kandidat på plass i denne rollen, sier Håkon Jahr, styreleder for Mentor Medier, i en pressemelding.

– Mediene er i store endringer i overgangen til det digitale samfunnet. For oss vil innovasjon handle både om fornyelse av tradisjonelle medier og lansering av nye tjenester. Vår styrke skal være å utnytte de sterke posisjonene vi har i våre nisjer. Vi er fornøyde med at Per Magne Tveiten vil lede dette arbeidet, med sin tyngde innen både medier, ledelse og våre spesielle nisjer, sier styrelederen.

Tveiten sier i samme pressemelding at han ser fram til å fortsette samarbeidet med medarbeiderne i Mentor Medier.

– Dette er en spennende tid for mediebransjen ved at tradisjonelle forretningsmodeller skal erstattes med nye. Dette gleder jeg meg til å være med på. Den digitale utviklingen i konsernet vil stå sentralt framover. Jeg har tro på at vi skal skape nye produkter og tjenester, samtidig som vi utvikler de eksisterende merkevarene, sier Tveiten.

Powered by Labrador CMS