Kjersti Nipen (t.v.), Eline Johnsen Helledal og Christian Nicolai Bjørke er fast ansatt i NRKs regionale gravegruppe i Sørøst.

MEDIEFOLK:

NRK ansetter tre gravejournalister

Styrker gravegruppa i Sør-Øst.

Publisert Sist oppdatert

NRK ansetter Kjersti Nipen, Eline Johnsen Helledal og Christian Nicolai Bjørke som journalister i avdeling Undersøkende Sørøst.

– Vi er helt sikre på at de alle tre vil være med og styrke redaksjonen vår og bidra til alt det gode vi allerede gjør. De har vist gjennom flere større prosjekter at de er iderike, selvstendige og gode historieforteller. De er også gode kolleger og bidrar med godt humør, som også er viktig når vi skal stå i lange og krevende løp, sier redaktør Anne Vinding i en pressemelding.

Bjørke har jobbet i NRK siden 2018, og har tidligere jobbet i Vårt Land og Svalbardposten. Han har vært en del av graveredaksjonen i Sørøst siden oppstarten i 2021.

Nipen har tidligere jobbet i Adresseavisen og Aftenposten, og også Demokraten i Fredrikstad, og kommer nå fra Medietilsynet.

Nipen og Bjørke skal ha fast arbeidssted Fredrikstad.

Johnsen Helledal har bakgrunn fra Østlandets Blad og A-magasinet, og har de siste årene jobbet i NRKs klimaredaksjon. Hun skal ha fast arbeidssted i Tønsberg.

Redaksjonen består i dag av journalister i Fredrikstad, Oslo, Tønsberg og Kristiansand.

– Det var svært mange godt kvalifiserte søkere, og vi er veldig glade for at de alle tre ønsker å være med i vår redaksjon. Det gleder vi oss til, sier Vinding i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS