Henning Bang og Sindre Reinholt skal lede «Pønsj» på NRK P3.

Nytt aktualitetsprogram på P3 skal blande kødd og alvor

– Det blir deilig frekt, tidvis ubehagelig, men med varme i bunn.

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende mandag er det oppstart for det nye aktualitetsprogrammet «Pønsj» på NRK P3. Det melder NRK selv.

Det er Henning Bang og Sindre Reinholt som skal lede programmet, der de ifølge seg selv skal utfordre samfunnsaktualiteter «ved å blande kødd og alvor i en herlig pønsj». 

– Det blir deilig frekt, tidvis ubehagelig, men med varme i bunn. Her får vi også besøk av diverse gjester, alt fra politikere, eksperter, samfunnsdebattanter, meningsbærere og folk på gata, som skal svare på alle de dumme spørsmålene du måtte ha, sier programlederduoen ifølge meldingen. 

Radioprogrammet skal gå direkte hver mandag til torsdag fra kl 14 til kl 17. 

Reinholt er kjent fra NRK P3-podkasten «Statens mal for medarbeidersamtale». Han har også ledet radioprogrammer på både NRK P3 og NRK P1. 

Bang har vært programleder for radioprogrammet P3ligaen, reporter i P3morgen, og ledet P3aksjonen to år på rad. Han er i tillegg stand up-komiker. 

– Det er skikkelig stas å få på et underholdende aktualitetsprogram på NRK P3, for det tror jeg har vært et savn. Og er det noen som kan gi oss uventa og morsomme synspunkt på både det som skjer i nyhetsbildet og i unges liv, så er det Henning og Sindre, sier redaksjonsleder i NRK P3, Kjersti Havdal, i pressemeldingen

Powered by Labrador CMS