I vår fullførte Pål Solli Paulsen bachelorgraden sin i journalistikk. Nå er han klar for ny jobb i Bømlo-nytt.

MEDIEFOLK: 

Pål Solli Paulsen er ny journalist i Bømlo-nytt

– Å jobbe som journalist gir mange muligheter til å dyrke dine egne interesser. 

Publisert Sist oppdatert

Pål Solli Paulsen er nyansatt journalist i Bømlo-nytt, melder lokalavisa på egne nettsider

– Jeg er veldig nysgjerrig og gleder meg til å bli kjent med samfunnet, kulturen og folka. Det er mye som skjer her, og nå gleder jeg meg egentlig bare til å komme i gang, forteller Paulsen, som har hatt sine første dager i ny jobb denne uken. 

I vår fullførte 30-åringen fra Stord bachelorgraden i journalistikk ved Universitetet i Stavanger. Tidligere har han også tatt et årsstudium i i film- og fjernsynsvitenskap på Lillehammer. 

Til Bømlo-nytt forteller Paulsen at han egentlig kunne tenke seg å studere videre innen film og TV, men at det er vanskelig å komme gjennom nåløyet. 

Han har lenge visst at det er journalistikk han vil vie arbeidslivet sitt til.

– Det å jobbe som journalist gir mange muligheter til å dyrke dine egne interesser. Samtidig får du på mange måtar øynene opp for nye ting, du lærer mye nytt og møter mange nye folk. Det er en veldig allsidig og spennende jobb. 

Siden høsten 2019 har Paulsen vært både frilanser og sommervikar for avisa Sunnhordaland. Under studietiden hadde han også praksisperiode i NRK Rogaland.

– Det var vanskelig å komme inn på studiet, og jeg hadde søkt siden 2017. Erfaringene fra å jobbe i lokalavis var det som til slutt gjorde at jeg fikk studieplass, forteller han til Bømlo-nytt.

Powered by Labrador CMS