Mediefolk:

Sjefredaktør Marit Ulriksen er fornøyd med ansettelsen av Kenneth Garbrielsen (38). Foto: Øyvind Bratt

Kenneth J. Gabrielsen blir nyhetsredaktør i Rana Blad

Gjør comeback hos sin tidligere arbeidsgiver.

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

–Målet mitt er at Rana Blad fortsatt skal være det foretrukne alternativet når folk skal oppdatere seg og vil vite hva som skjer der de bor. Vi skal være kritisk, nær og engasjert, sier Gabrielsen i en pressemelding fra Rana Blad.

38-åringen er opprinnelig fra Tromsø, og gikk fra jobben som utviklingsleder i markedsførings- og kommunikasjonsbyrået Mye i Media til journalist i Ranano i mars 2018. Etter bare fire måneder takker han nå ja til å bli nyhetsredaktør i avisa som han forlot 1. desember 2014. Da hadde han jobbet i Rana Blad i 13,5 år, heter det fra avisen.

Gabrielsen skal være en skrivende nyhetsredaktør, og i meldingen heter det at han setter pris på å ha vendt tilbake til journalistikken etter noen år i kommunikasjonsbransjen.

– Det blir veldig bra for redaksjonen å få ham om bord. Han er en dyktig mann med bred erfaring. Før han sluttet i Rana Blad hadde han jobbet som sportsjournalist, nyhetsjournalist, som vaktsjef og nettsjef. Med erfaringa han tar med seg fra Mye i Media og Ranano, bringer han verdifull kompetanse med seg, sier ansvarlig redaktør Marit Ulriksen i meldingen.

Gabrielsen starter i den nye jobben 6. august.

Powered by Labrador CMS