Kristine Askvik har blant annet erfaring fra Bergens Tidende og NRK.

Shifter etablerer seg i Bergen

Nettavisen Shifter som dekker entreprenørskap, teknologi og innovasjon, åpner bergenskontor.

Publisert Sist oppdatert

Kristine Askvik er ansatt som Shifters første journalist utenfor Oslo. Hun kommer fra jobben som vaktsjef og journalist i Avisa Hordaland, og nå skal hun åpne Shifters bergenskontor, skriver Shifter i en pressemelding. 

Askvik har blant annet erfaring fra Bergens Tidende og NRK. I tillegg har hun bakgrunn som gründer i helseteknologiselskapet weCare Family.

– Vi kunne ikke drømt om en bedre journalist til å dekke Norges mest spennende og hurtigvoksende gründermiljø. Med både journalist- og gründererfaring, besitter Kristine en unik kompetanse som vil komme Shifters lesere tilgode. Dette er en ansettelse jeg er spesielt stolt av, sier daglig leder og ansvarlig redaktør i Shifter, Lucas Weldeghebriel.

Han poengterer at Shifters inntreden i Bergen kommer lovlig sent.

– I en ideell verden, burde vi vært i Bergen fra dag én. Nå skal det sies at vi har tatt flere turer over for å dekke spennende selskaper fra Vestlandet, og min første reportasjetur i Shifter, var til Bergen i 2016. Men nå får vi en permanent tilstedeværelse, som gjør oss i stand til å omtale enda flere selskaper, finne flere unike historier og gi et enda bedre tilbud til våre lesere, sier Weldeghebriel.

Askvik ser frem til å etablere Shifter på Vestlandet.

— Shifter har etablert seg som en viktig arena for nyheter og debatt innen entreprenørskap og innovasjon. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med en veldig dyktig gjeng for å utvikle avisen videre. Jeg ser frem til å møte gründere, investorer og andre aktører som kjemper for å skape fremtidens Norge. Det som gjør denne jobben ekstra spennende er at det blir en gründerreise i seg selv å etablere Shifter på Vestlandet, sier Askvik.

Powered by Labrador CMS