Ole-Jacob Mosvold. Foto: Amedia
Ole-Jacob Mosvold. Foto: Amedia

Ole-Jacob Mosvold forlater Amedia etter mindre enn 2 år

Forlater Romerikes Blad til fordel for sin forrige arbeidsgiver, Mentor Medier.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I mars 2015 gikk Mosvold fra jobben som konserndirektør i Mentor Medier og viseadministrerende direktør i Vårt Land, til stillingen som administrerende direktør i Amedia-eide Romerikes Blad (RB).

Onsdag melder Mentor Medier at Mosvold går den samme veien tilbake.

– Mentor Medier har lagt en ambisiøs strategi om å styrke seg i det kristne mediemarkedet, med et nordisk perspektiv. Ole-Jacob Mosvold har en sterk mediekompetanse, stor forståelse for digital utvikling, og god kunnskap om vår nisje. Vi er derfor veldig glad for å få med oss Ole-Jacob på vår videre satsning, sier konsernsjef Per Magne Tveiten i Mentor Medier i en pressemelding.

Skal skape inntekter

I den nye jobben skal Mosvold blant annet ha ansvaret for å skape nye inntektsområder i konsernet, og bidra med å styrke Mentor Medier innenfor sin nisje.

– Mentor Medier er for meg et viktig mediekonsern som er inne i en krevende, men spennende utviklingsperiode. Jeg er glad og takknemlig for å få muligheten til å være med på å videreutvikle konsernet sammen med dyktige mennesker, sier Mosvold i meldingen.

Mosvold har tidligere jobbet som daglig leder for ett av Mentor Mediers datterselskaper, Medieservice, og som personalrådgiver i Vårt Land og daglig leder av Crossevent.

Han tiltrer den nye stillingen senest 1. august.

Powered by Labrador CMS