Adressa.no vokste på store lokale nyhetshendelser.

Brann og flodbølge løftet Adressa

Passerte Bergens Tidende på nettstatistikken for unike brukere. 

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– God redaksjonell jobbing hos oss la til rette for høy bruk av innholdet vårt, sier nettredaktør Atle Bersvendsen.

Lokalt

Adressa.no satte i forrige uke rekorder både på desktop og mobil. De gjennomsnittlig 182.250 daglig unike brukerne daglig var 20 prosent flere enn uka før. Dermed passerte de bt.no, som hadde 161.747 unike brukere. Det viser tall fra TNS Gallup.

Antall sidevisninger økte enda mer. 31 prosent vokste det tallet, fra én million i uke fire til 1,32 millioner i forrige uke. Adressa.no har også ved anledninger vært over bt.no i antall sidevisninger.

Årsaken til trafikkveksten er hovedsakelig brannen på Frøya og Flatanger, samt flodbølgen på Statland. Nettredaktøren sier at de fleste brukerne er lokale, og 75 prosent av trafikken kom fra nettavisforsida.

Sidevisninger

– Vi er generelt flinke på sidevisninger i adressa.no mot mange andre. Dette er meget tydelig fokus hos oss, både i form av redaksjonelle rutiner og tekniske løsninger.

– Sidevisninger handler om at folk faktisk leser eller ser innhold. Unike er jo litt mer tilfeldig, avhengig av innlenking fra SOL og lignende, men det er klart at vi får mange flere nye brukere ved slike hendelser. Vi tror jo at disse ofte kommer tilbake igjen, at vi generelt løfter oss et hakk ved slike hendelser.

Live

Bersvendsen legger også til at Adressa det siste året har satset mer på live-sendinger.

– Flere av tekst live-artiklene er blant våre mest leste artikler.

 

Powered by Labrador CMS