Mediefolk:

Rakel Strand er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering i strategi og ledelse. Nå blir hun økonomijournalist.
Rakel Strand er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering i strategi og ledelse. Nå blir hun økonomijournalist.

Rakel Strand er ansatt som journalist i Aftenposten/E24

– Har en spennende bakgrunn.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Rakel Strand (27) begynner i Schibsteds økonomisatsing i løpet av våren. Der skal hun styrke Aftenpostens posisjon som landets ledende redaksjon for forklarende nyheter, skriver avisen i en pressemelding.

Hun vil få et særlig ansvar for økonomien innenfor bærekraft og klimatiltak, i samarbeid med E24, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

Strand er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering i strategi og ledelse.

– Strand har en spennende bakgrunn. Hun er analytisk og har så god kunnskap om økonomi at vi har store forventninger til journalistikken hennes, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten.

De siste tre årene har Strand vært konsulent i BDO. Hun har jobbet med analyser og utredninger innenfor lønnsomhet, samfunnsøkonomi, arbeidsvilkår og bærekraft.

– Aftenpostens kvalitetsjournalistikk har alltid imponert meg, og økonomisatsingen med E24 er veldig spennende. Jeg gleder meg til å bidra, spesielt i en ekstraordinær tid for norsk økonomi og næringsliv. Det er stas at Aftenposten velger å satse på noen som kommer fra en helt annen bransje. Jeg er takknemlig for muligheten, og gleder meg veldig til å få jobbe sammen med landets dyktigste journalister, sier Strand ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS