Mediefolk:

Bergens Tidende styrker staben med seks journalister i faste stillinger: Marita Ramsvik, Linda Hilland, Målfrid Bordvik, Simen Sundfjord Otterlei, Anne Rokkan og Hanad Ali. Foto: BT

BT ansetter seks journalister

Alle er faste stillinger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Dette er en kraftsatsing på journalistikken. Jeg gleder meg til å se hva de nye medarbeiderne kan få til i vår redaksjon, sier sjefredaktør Øyulf Hjertenes ifølge en pressemelding fra Bergens Tidende (BT).

Hjertenes forteller videre at han er spesielt fornøyd med bredden i ansettelsene.

– Dette er en god blanding av talenter med stort potensial og meritterte journalister med dokumentert evne til å prege nyhetsbildet og levere ypperlig undersøkende journalistikk.

Dette er de nyansatte:

Målfrid Bordvik (35) kommer fra Dagens Medisin, hvor hun har lang erfaring som helsejournalist. Bordvik har også jobbet i blant annet VG og Aftenposten.

Linda Hilland (44) kommer fra Bergensavisen, hvor hun over mange år har jobbet med lokalpolitikk, helse, oppvekst og skole.

Anne Rokkan (28) har vært tilknyttet BT som både gjestekommentator og kommentator siden 2018. Hun fullfører for tiden en NHH-master og tiltrer for fullt når den er gjennomført.

Marita Ramsvik (25) har jobbet i BT siden 2017, nå senest i et ettårig vikariat som kulturjournalist. Hun fortsetter nå på fast basis i den jobben.

Simen Sundfjord Otterlei (36) kommer fra NRK Hordaland, hvor han har bakgrunn som allmenn nyhetsjournalist og vaktsjef.

Hanad Ali (26) kommer fra NTB, hvor han blant annet har vært vaktsjef på Sydney-kontoret. Han har også bakgrunn fra Nationen og Dagsavisen.

– Vi investerer på mange fronter nå. Vi skal styrke næringslivsdekningen vår, vi har satset på å bygge opp et godt tilbud på lyd, vi har styrket oss på data og analyse for å forstå leserne våre bedre, og denne høsten kjøpte vi også rettighetene til å vise Brann sine treningskamper på hjemmebane i 2020 og 2021. Bergens Tidendes abonnenter har mye spennende i vente fremover, sier Hjertenes.

Sjefredaktøren kan i dag også fortelle at den tidligere Brann-stjernen Erik Huseklepp fortsetter som BTs fotballekspert også inn i 2020, og at Nanette Nartey blir BTs nye restaurantanmelder.

– Erik Huseklepp er en kunnskapsrik og dyktig formidler, som på kort tid blitt en av landets fremste fotballeksperter. Jeg er veldig glad for at fortsatt blir med på laget her i Bergens Tidende, sier Hjertenes.

Nanette Nartey er BTs nye restaurantanmelder. Foto: BT
Erik Huseklepp fortsetter som BTs fotballekspert. Foto: BT
Powered by Labrador CMS