Mediefolk:

– Jeg søkte jobben i AAB fordi jeg er hel avismann og jeg liker redaktørrollen og hva den innebærer, sier Torfinn Skåttet.

Torfinn Skåttet er ny ansvarlig redaktør i Aust-Agder Blad

Blir ukependler til Sørlandet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ansvarlig redaktør i Rjukan Arbeiderblad gjennom 11 år, Torfinn Skåttet, tar over redaktørstolen i Aust-Agder Blad, skriver Amedia i en pressemelding.

Både Rjukan Arbeiderblad og Aust-Agder Blad eies av Amedia.

– Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av en erfaren redaktør med gode resultater i RA over flere år. Jeg ser frem til å fortsette jobben med Torfinn, nå i mer kystnære strøk, sier Jan Arild Tveten, styreleder i begge avisene, i pressemeldingen.

Skåttet selv sier han gleder seg til nye oppgaver.

– Jeg søkte jobben i AAB fordi jeg er hel avismann og jeg liker redaktørrollen og hva den innebærer. Opprinnelig liker jeg veldig godt å bli kjent med nye folk og nye steder, og derfor har jeg flyttet rundt store deler av livet. Det ble det litt stopp for da ungene kom til verden, men nå er jeg klar til å bli kjent med et nytt sted og jeg har alltid ønsket meg til Sørlandet.

Skåttet har bakgrunn som journalist i Laagendalsposten, Telen og Telemarksavisa, før han ble redaktør i Rjukan Arbeiderblad for 11 år siden. Han skal nå ukependle til redaktørjobben i Risør, da familien hans fortsatt skal bo på Notodden.

Ansettelsen kommer etter at sittende redaktør, Trond Nøstvold Tou, i sommer varslet at han sa opp sin stilling.

Powered by Labrador CMS