Tormod Ytrehus har fått jobb i Avisa Sør-Trøndelag.
Tormod Ytrehus har fått jobb i Avisa Sør-Trøndelag.

MEDIEFOLK

Avisa Sør-Trøndelags nye journalist ropte så høyt at han fikk politiet på døra

I politiloggen skrev de at «det var bare en glad trønder».

Publisert Sist oppdatert

Tormod Ytrehus har fått jobb i Avisa Sør-Trøndelag. Han kommer til å få Skaun kommune som ansvarsområde, skriver avisa

En av grunnene til at han søkte jobben, var at han hadde et ønske om å komme tilbake til Trøndelag, der han opprinnelig er fra. 

– Jeg har også jobbet i lokalavis før, og synes det er givende. Folk leser sakene dine og bryr seg om dem. Det er en meningsfull jobb, sier han til Avisa Sør-Trøndelag. 

Han har tidligere jobbet i LO Media, hvor han var journalist i Magasinet for fagorganiserte. Han var også vært en kort periode i avisa Firda i Sogn og Fjordane. 

De første dagene i jobben som journalist har vært spennende og lærerike, sier han. 

– Jeg må si det er utrolig mange hyggelige folk her, og det er artig å vende tilbake til Orkland, som jeg kommer fra - selv om det er uvant å kalle det Orkland og ikke Orkdal.

Skaun kommune og dets innbyggere har han lite forhold til, men det vil bli hoveddekningsområdet for ham videre. 

– Jeg har ikke vært så mye i Skaun, bortsett fra å kjøre gjennom kommunen på vei til byen. Det skal bli spennende å bli kjent med kommunen og folkene som bor der.

Siste gang navnet hans var i Avisa Sør-Trøndelag før det ble kjent at han var avisens nye journalist, var fordi han hadde ropt så høyt at politiet kom på døra. 

– Jeg ble overivrig under en avgjørende RBK-kamp mot Bodø/Glimt på TV. En nabo av meg ble bekymret og ringte politiet og meldte om rop og dunk i gulvet, og jeg fikk fire politifolk på døra. I politiloggen skrev de at «det var bare en glad trønder», da de skjønte at jeg var alene og hadde hoppa og ropt under kampen.

Powered by Labrador CMS