Mediefolk:

Bahar Darabi kom til Medier24 fra Venture Factory Media hvor hun jobber som rådgiver.

Bahar Darabi blir fast ansatt i Medier24

– Gleder meg til å komme på jobb hver morgen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bahar Darabi går fra et vikariat som medierådgiver i Medier24, til fast jobb i samme stilling. Det skriver Medier24 i ei pressemelding.

– Dette er en arbeidsplass jeg gleder meg til å komme til hver morgen. Med flinke kollegaer og en god atmosfære, er jeg ganske sikker på at reisen videre fortsetter å være bra, sier Darabi til Medier24.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 sier ifølge pressemeldinga at det var veldig gøy å kunne gi en god nyhet nå på sommeren.

– Bahar Darabi startet Medier24-karrieren som vikar på tampen av året i fjor og har overbevist oss alle med sine ferdigheter innen salg, markedsføring og kundekontakt.

Darabi kom til Medier24 fra Venture Factory Media hvor hun jobber som rådgiver. Hun har også flere års erfaring som selger i ulike selskaper. 26-åringen er utdannet innen retail management på BI.

Medier24 har merket koronakrisa godt, og måtte tidligere i år kutte lønninger og permittere to ansatte.

Journalistene Ole Alexander Saue, som har begynt i Aftenposten, og Eira Lie Jor, som fikk jobb i Vårt Land, er ikke erstattet, og i mai ble det kjent at ansvarlig redaktør Erik Waatland ble eneeier i Medier24, og tok samtidig over som styreleder.

Powered by Labrador CMS