Fra venstre Helge O. Svela, Guro Holm Bergesen, Liv Solli Okkenhaug og Hanne Louise Åkernes.

Disse er nye ledere i Bergens Tidende

Kommer fra andre stillinger i avisa.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Liv Solli Okkenhaug (39), Guro Holm Bergesen (31), Hanne Louise Åkernes (34) og Helge O. Svela (41) er ansatt i nye lederstillinger i redaksjonen i Bergens Tidende.

Det melder avisa i ei pressemelding onsdag.

— Dette er en utrolig kompetent gjeng med ledere. Alle fire har solid erfaring, noe av det de har til felles er at de har en evne til innovasjon og til å utvikle BTs journalistikk videre, skriver sjefredaktør Frøy Gudbrandsen i meldinga.

Dette er en del av en omorganisering, der de som jobber med løpende nyheter skal være på egen avdeling. I tillegg oppretter de en ny avdeling som skal jobbe for å få journalistikken ut til lesere på nye måter, opplyses det i meldinga.

De skriver videre at Okkenhaug blir leder for nyhetsdesken, Bergesen for nyhetsområdene politikk, oppvekst og klima, mens Åkernes får ansvaret for nyhetsområdene krim og helse. Svela skal lede den nyoppretta avdelinga.

Alle de nye lederene har vært ansatt i Bergens Tidende i flere år. Svela og Okkenhaug har jobbet der siden 2006, Åkernes ble ansatt i 2012 og Bergesen i 2014.

Powered by Labrador CMS