Markedssjef Tove Kirkefjord (t.v.) og redaktør Frinda Brembo skal drive den nye nettavisa i Narvik. Foto: Narvik Nu

Bodø-avis utvider til Narvik

Bodø Nu lanserer nettavisa Narvik Nu.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fra tidlig i 2019 får Narvik en ny nettavis. Det melder Bodø Nu i en pressemelding. Dette blir den fjerde i «Nu-gruppen», der Bodø Nu, Vefsn No og Rana No allerede er på markedet.

Den nye avisa henter ansatte fra konkurrenten Fremover. Frida Brembo er ansatt som redaktør og Tove Kirkefjord som markedssjef.

– Jeg mener at regionen trenger flere stemmer, og at det er sunt med konkurranse. Derfor tviler jeg ikke ett sekund på at Narvik Nu er et konsept som vil treffe bredt og godt i dagens marked. Det skjer mye spennende i hele regionen, og jeg gleder meg til og få følge smått og stort videre som redaktør i Narvik Nu, uttaler Brembo i pressemeldinga.

Bodø Nu/NU Publishing AS eier 60 prosent av avisa, mens 40 prosent eies av de to lokale driverne, opplyses det om i pressemeldinga. Geir Are Jensen, styreleder for Bodø Nu, vil også bli styreleder for Narvik Nu.

– Det er alltid gode folk som er utløsende for at vi starter opp – og her har vi fått med to av de absolutt beste. Narvik fortjener selvfølgelig to aviser, og vi jobber med et konsept jeg tror vil fenge folk, sier Jensen i meldinga.

Powered by Labrador CMS