Paal Ravnaas er toppkandidat for Nærmiljølista i Stange kommune, og redaksjonssjef i Forsvarets forum. Etter brakvalget kan han ende opp med å forfremmes fra stillingen som varaordfører.

Valg 2023

Brakvalg: Forsvarets forum kan få sin første ordfører

– Ja, det er en mulighet for at det kan skje, sier redaksjonssjef Paal Ravnaas. 

Publisert

Som Journalisten omtalte i sommer stilte redaksjonssjef i Forsvarets forum, Paal Ravnaas, som ordførerkandidat i Stange kommune. 

Ravnaas har jobbet i Forsvarets forum siden 2008 og har siden 2019 vært varaordfører i hjemkommunen. 

Kan bli ordfører

Ravnaas er toppkandidat for Nærmiljølista i Stange, og det ble et solid valg for lista med det som ser ut til å bli rundt 15 prosent av stemmene i kommunen.

Samtidig som Nærmiljølista har gjort det godt har Arbeiderpartiet, som har den nåværende ordføreren, gjort det tilsvarende dårlig. 

Dermed er en mulig forfremmelse fra varaordførerposisjonen innen rekkevidde for redaksjonssjefen.

– Ja, det er en mulighet for det at det kan skje, sier Ravnaas til Journalisten. 

Savner journalistikken

Hva som til slutt blir utfallet i Stange gjenstår å se, og nå er det forhandlinger med partier som kan utgjøre et eventuelt flertall, sier han. 

– Men det er en reell mulighet. Vi har gjort et brakvalg, det er ikke noen tvil om det. Og vi blir enda mer fornøyd om vi får sparka ut Arbeiderpartiet etter 100 år med makta, sier Ravnaas.  

Sak er imidlertid viktige enn posisjon, sier Ravnaas, som også  er veldig tydelig på at han ikke har noen redaksjonelle oppgaver i Forsvarets forum så lenge han er varaordfører. 

– Jeg driver ikke med journalistikk, men med alt annet. Kontrakter, lønn, HR og ting som får hjula til å gå rundt. Men jeg savner journalistikken. 

Powered by Labrador CMS