Mediefolk:

Carl-Gøran Larsson har jobbet i NRK Sápmi siden 2013. Nå blir han ny programredaktør i NRK Sápmi.

Carl-Gøran Larsson blir programredaktør i NRK Sápmi

– Utrolig spennende.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– En slik utfordring og mulighet får du ikke ofte. Jeg kan med stolthet si at det blir utrolig spennende å få lov til å lede en så dyktig og fin gjeng som jeg har lært å kjenne i NRK Sápmi, sier Carl-Gøran Larsson, ny programredaktør i NRK Sápmi, ifølge ei pressemelding fra NRK.

Larsson skal framover lede en redaksjon som produserer samisk innhold for barn, unge og voksne til nett, radio/podkast, tv/nett-TV og SoMe, med nærmere 30 ansatte.

– Sammen er jeg sikker på at vi klarer å lage det samiske innholdet som publikum både fortjener, behøver, og kanskje ikke en gang visste at de ønsket seg. Jeg gleder meg, sier Larsson, ifølge meldinga.

Larsson begynner i jobben til høsten, men har jobbet som journalist og prosjektleder i NRK Sápmi siden 2013. Direktør i NRK Sápmi, Mona Solbakk, er fornøyd med at Larsson har takket ja til jobben.

– Han kjenner trendene i mediebransjen, bevegelsene i publikum og Sápmi godt. Hans solide journalisterfaring og gode måte å lede og motivere ansatte på, vil gjøre oss i enda bedre stand til å lage samisk innhold som blir valgt, funnet og elsket av publikum, sier Solbakk, ifølge NRK.

Powered by Labrador CMS