NRK Nordland vil tettere på publikum – sender direkte fra morgenmøtet

Se sendinga her.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fra tirsdag til fredag denne uka sender NRK Nordland direkte fra morgenmøtet i redaksjonen i Bodø. Målet er å komme tettere på publikum, både ved å vise hvordan redaksjonen jobber, og få innspill til saker.

Alt som blir sagt og diskutert kan følges av seerne via nett og Facebook-live.

– Vi ønsker å vise fram morgenmøtet og arbeidsprosessen vår. Du vil se om vi får til det vi har snakka om på møtet. Noen ganger endrer jo dagen seg, og noe blir til nyhetssaker dagen etter, eller uka etter, sier distriktsredaktør Eivind Undrum Jacobsen i onsdagens live-sending.

Før selve møtet blir han intervjuet av vaktsjef Ole Marius Rørstad som er reporter for anledninga, og tar publikum gjennom hva som skal skje.

– Publikum kan få se hvor vi ikke er flinke nok. Kanskje publikum vet mer enn oss i enkelte saker og kan hjelpe oss, sier Jacobsen.

– Er du fornøyd med gårsdagens sending? spør Rørstad.

– Ja, jeg er veldig fornøyd med måten folk tok imot oss, og utover dagen. Journalistene våre er vant til å gå live, men jeg ser at de blir litt stivere i ryggen og mindre løs i snippen. Vi får håpe det løsner litt utover uka, sier distriktsredaktøren.

Powered by Labrador CMS