Den 23 år gamle norske studenten Martine Vik Magnussen funnet drept i London i 2008.

Lager dokumentar om Martine-saken: – Vi jobber bredt med kilder og følger mange spor

Kommer i løpet av 2022.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Våren 2008 ble den 23 år gamle norske studenten Martine Vik Magnussen funnet drept i London. Den antatte gjerningsmannen er fremdeles på frifot.

Nå lager produksjonsselskapet Monster, på oppdrag fra Discovery, en dokumentarserie om den tragiske hendelsen, forteller Discovery Norge i en pressemelding.

– Denne saken kommer til å være et vondt og åpent sår for alle som kjente Martine inntil noen er dømt for ugjerningen. I 13 år har de jobbet for at den mistenkte i saken, medstudenten og vennen Farouk Abdulhak, skal returnere fra Jemen til Storbritannia og kunne stilles for retten, sier programdirektør i Discovery Norge, Magnus Vatn, i pressemeldingen.

– Arbeidet med denne serien har vekket interesse hos Discovery internasjonalt og vi ser for oss å kunne vise den i flere land, fortsetter han.

Produksjonsselskapet Monster som står bak dokumentarserien og produsent er Ingrid Wevang.

– Etter hvert som tidene endrer seg, endres også mulighetene for bevegelse i saken. Vi jobber bredt med kilder og følger mange spor i en kompleks sak som involverer mange privatpersoner, men som også har fått store ringvirkninger politisk, forteller Wevang.

Serien er planlagt vist på discovery+ og TVNorge i løpet av 2022.

Powered by Labrador CMS