Geir Jetmundsen (f.v.), Rune Ulvik og Katrine Bøckmann tar på seg nye roller når sjefredaktør Guro Valland er i foreldrepermisjon.

MEDIEFOLK:

Disse tre rykker opp i BA-ledelsen

Det blir endringer i Bergensavisen når sjefredaktør Guro Valland går ut i foreldrepermisjon.

Publisert Sist oppdatert

 – En knallsterk trio.

Slik oppsummerer Guro Valland, sjefredaktør og administrerende direktør i Bergensavisen (BA), trioen som skal styre avisen når hun går ut i foreldrepermisjon i mai.

Nyhetsredaktør Rune Ulvik og økonomidirektør Katrine Bøckmann konstitueres som henholdsvis sjefredaktør og administrerende direktør.

– Jeg er både glad og fornøyd med at Rune og Katrine har takket ja til dette. De kjenner BA godt og har tatt på seg tilsvarende ansvar tidligere. Dessuten er vi i en spennende fase med økt posisjonering i Bergen, og avisen er i gode hender med disse to i førersetet, sier Valland. 

Styreleder Ingrid Skogrand fra majoritetseier Amedia er også tilfreds med løsningen. Hun er konserndirektør for mediehus i Amedia.

– BA er en viktig avis for oss. Derfor er jeg veldig fornøyd med at vi får et solid lederskap av avisen også gjennom Guros permisjon. Både Rune og Katrine er erfarne medieledere som jeg har stor tillit til, sier Skogrand. 

Når Ulvik rykker opp, konstitueres nettredaktør Geir Jetmundsen som nyhetsredaktør. Jetmundsen har blant annet bygget opp breaking-avdelingen i BA

– Geirs endringsvilje og ambisiøse mål er viktig for BAs utvikling, både nå og fremover. Dette er en knallsterk trio. Jeg gleder meg til å følge dem, sier Valland. 

Valland er i foreldrepermisjon til februar 2025.Powered by Labrador CMS