Mediefolk:

Mina Liavik Karlsen ar vært konstituert i stillingen siden november i fjor.

Mina Liavik Karlsen blir ny nyhetsredaktør i E24

– Har et moderne journalistisk hode, sier sjefredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mina Liavik Karlsen (27) tar over jobben som nyhetsredaktør i E24 etter Lars Håkon Grønning, som ble ansatt som ansvarlig redaktør tidligere i år, skriver E24 i en pressemelding.

Karlsen har vært konstituert i stillingen siden november i fjor.

– Etter en grundig prosess med gode interne og eksterne kandidater, falt valget på Mina som har gjort en strålende jobb i perioden hun har vært konstituert, sier Grønning i pressemeldingen.

– Mina har et moderne journalistisk hode, har vist at hun evner å lære nye ting på rekordtid og har samfunnsoppdraget i ryggmargen. Hun er en trygg journalistisk leder som genuint ønsker at folk rundt henne skal lykkes, fortsetter han.

Karlsen har tidligere jobbet i Dagbladet og Faktisk.no. Hun kom til E24 vinteren 2020 og har hatt ansvaret for å bygge opp opp den nye avdelingen for undersøkende journalistikk.

– Jeg er takknemlig for tilliten jeg får fra Lars Håkon, og det er med stor glede og ydmykhet jeg fortsetter i denne rollen. Jeg har allerede fått en liten smakebit, og er veldig glad for at jeg får muligheten til å fortsette arbeidet vi har startet på. E24 er inne i en ekstremt spennende periode. Veien videre kommer til å by på både nye utfordringer, og mye motivasjon og moro. Jeg er overbevist om at vi skal klare å fortsette den gode utviklingen av journalistikken vår, på tvers av avdelinger internt og i næringslivssamarbeidet, sier Mina Liavik Karlsen.

Hun understreker at det viktigste fremover er å gi leserne det beste økonomi- og næringslivsproduktet.

– Det er leserne vi jobber for, og det må vi huske på hver eneste dag. Det gjelder uavhengig av sjanger, plattform og tiden vi bruker på å lage innholdet vårt. Jeg skal gjøre det jeg kan for å sørge for at E24 lager innhold som stadig flere lesere setter pris på, og gleder meg til å se enda mer av den skikkelig gode journalistikken. E24 består av vanvittig mange flinke og bra folk, som jeg er stolt over å få jobbe med.

Grønning starter nå arbeidet med å finne en ny «gravesjef».

Powered by Labrador CMS